HEERENVEEN - Met de kreet 'hotter and steamier than ever!' maakt de organisatie van Butterfly Beach Party zich op voor een uitbundig exotisch muziekevenement.

Zaterdag 13 juli belooft een bijzondere dag te worden voor de liefhebbers van lekkere Dance-, Party-, Latin- en Lounge-muziek. Op deze ene dag wordt natuurgebied De Heide omgetoverd tot een waar tropisch paradijs. Vanaf 15.00 uur kunnen de bezoekers zich laten verrassen door een bijzondere mix van muziek, creatie en entertainment. Van heerlijk eten, kletsen en dansen in de middag naar het vallen van de zwoele en hartstochtelijke partyavond die de Butterfly Beach Party zo kenmerkt.

Na 4 jaar van afwezigheid, is de aantrekkingskracht van dit evenement naar een hoogtepunt gestegen
Kosten noch moeite werden gespaard door de organisatie om het terrein tot in de puntjes aan te kleden. Met 30 palmen, bamboe, riet en vele mooie creaties wordt een unieke fantasy sfeer neergezet. Mooie creaties in de vorm van licht, water, dans, acts en tropische sferen zorgen voor een ultieme beleving. De gevarieerde mix van bezoekers en die beleving creëert een bijzondere en gemoedelijke sfeer die langzaam doorgroeit naar een hoogtepunt wanneer de DJ's de nieuwe dag inluiden.

Het strand met hottubs, acts en loungeplekken, the Food Area, de Silent Disco, Tropical Island met de Latin dansvloer, de Mainstage met bands en DJ's, de VIP Patio en het "Onbewoonde" feesteiland, vormen de totale beleving van de Butterfly Beach Party. www.butterflybeachparty.nl