JOURE - Zaterdag 2 juli zal Joure bol staan van muziek tijdens muziekfestival ‘Heech fan de Toer” in de Midstraat van Joure! Dweilorkesten, popkoren en slagwerkgroepen spelen op verschillende plaatsen in de Midstraat in Joure en zullen het winkelend publiek en het publiek op de terrassen vermaken.


Dweilorkest Jouster Skomkoppen heeft in samenwerking met de horeca en de Winkeliersvereniging Joure het initiatief genomen. “Wij zijn blij dat we na een paar jaar eindelijk weer kunnen optreden en dat er weer activiteiten georganiseerd mogen worden in onze mooie gemeente. Wij denken dat een vrolijk muziekfestival zeker bijdraagt aan een mooie zomerse start in Joure! En natuurlijk toeteren we zelf ook een muzieknootje mee. Wij hebben er zin in!” aldus Klaas Koehoorn, organisatie namens dweilorkest Jouster Skomkoppen. “We starten om 12.45 uur met een aftrap bij onze Jouster trots ‘de Jouster Toer’ waarbij onze trompettist “heech fan de toer” zal blazen, letterlijk en figuurlijk”.


De flyers met het programma zijn inmiddels verspreid door heel Joure en ook terug te vinden op de site en social media kanalen.

Informatie op www.skomkoppen.nl en www.joure.nl