JOURE - Op zaterdag 4 december aanstaande vindt alweer de modeltreinbeurs in Joure plaats in 't Haske, Vegelinsweg 20 te Joure.

Beurs met maatregelen
De maatregelen die 26 november afgekondigd zijn maken het houden van een beurs er niet makkelijker op. Op vertoon van zijn QR-code krijgt de bezoeker toegang en de ruime zalen in 't Haske bieden de mogelijkheid om een doorlopende eenrichtingsroute langs alle deelnemers te maken. De 1,5 meter afstand moet daarbij in acht genomen worden en als het te druk wordt moet de bezoeker even wachten. Het mondkapje is ook verplicht bij rondlopen en mag afgedaan worden bij zitten. Het houden van een beurs op deze manier is zeer arbeidsintensief, maar de beurs gaat door omdat wij vinden dat het moreel hoog gehouden moet worden en wij helaas moeten leren met het virus te leven.

De beurs te Joure is een begrip en bestaat al meer dan 20 jaar.

Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

* De zaal is geopend van 09:45 - 14.15 uur
* De toegangsprijs bedraagt voor:

Volwassenen € 3,00
Kind € 1,30

http://www.eurospoor.nl/nl/bezoekers/lokale-beurzen/treinbeurs-joure/