JOURE - Dagbesteding de Linde is een nieuwe dagbestedingslocatie in Haskerhorne (Joure), Friesland. Onze dagbesteding is gevestigd in het pand van de vintagewinkel van Brocantiek de Linde. Brocantiek de Linde zet zich al geruime tijd in voor een circulaire wereld om zo een concrete bijdrage te leveren aan de verduurzaming van onze leefomgeving. Hierdoor is het idee ontstaan om dit naast het milieu ook in te zetten voor de mens. Binnen de Linde is er genoeg ruimte voor werkzaamheden en ontwikkeling. Vanuit deze idealen zijn wij tot Dagbesteding de Linde gekomen.

Wat wij te bieden hebben zijn verschillende vormen van dagbesteding voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Wij vinden het belangrijk om geen dagbesteding aan te bieden als simpele opvulling van de dag, maar zinvolle besteding die het gevoel geeft echt bij te kunnen dragen aan de maatschappij.

De werkzaamheden die deelnemers bij ons kunnen gaan uitvoeren zijn zeer afwisselend. Zo kunnen deelnemers zich bezighouden met licht werk in de winkel zoals bijvoorbeeld administratieve taken, klantcontact in de winkel en online, het schoonmaken van nieuwe producten, winkel- en bedrijfsruimtes, maar ook met creatieve opdrachten zoals styling en fotografie, groenonderhoud in en rond de fabriek en de verzorging van de dieren in de weide.

Voor deelnemers die het aankunnen en leuk vinden om meer technisch bezig te zijn, zijn er ook activiteiten beschikbaar zoals bijvoorbeeld klussen in de werkplaats, het bewerken van hout, het vervaardigen van meubels, bouwkundige werkzaamheden of extern op klus gaan. Door deze diversiteit aan werkzaamheden is onze dagbesteding geschikt voor een breed publiek.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, www.dagbestedingdelinde.nl, of op onze Facebookpagina @dagbestedingdelinde.