OUWSTERHAULE - Naar aanleiding van de recente berichtgeving rondom het coronavirus, kan Alex Lubbers van Eten met gemak Friesland u geruststellen: “Wij blijven onze versgekookte maaltijden thuisbezorgen. Deze tweede lockdown heeft geen invloed op onze maaltijden, klantenservice of bezorging; we staan dan ook graag voor onze klanten klaar in deze moeilijke periode”, vertelt Alex.

De tweede lockdown heeft een grote impact voor iedereen in heel Nederland. Winkels zijn gesloten en een bezoekje brengen aan een naaste is niet meer zo vanzelfsprekend. Elkaar helpen is belangrijker geworden dan ooit tevoren en daarin speelt Alex Lubbers een belangrijke rol. De maatschappelijke betrokkenheid is voor veel klanten erg belangrijk: “Kort vragen hoe het écht met iemand gaat of extra maaltijden voor mensen die het nodig blijken te hebben. Het zijn maar een paar voorbeelden, maar naar elkaar omkijken is in deze periode ontzettend belangrijk”, vertelt Alex Lubbers over zijn rol. Die waardering voor een klein beetje extra aandacht wordt door veel klanten ontzettend op prijs gesteld: “Een grote glimlach of een blik in de ogen zegt vaak al genoeg”.

Eten met gemak Friesland
Alex Lubbers bezorgt maaltijden bij klanten thuis in de gemeenten De Fryske Marren, Heerenveen, Leeuwarden, Waadhoeke, Harlingen en Súdwest-Fryslân. “Klanten kunnen via Eten met gemak verse, lekkere en gezonde maaltijden bestellen, die ze eenvoudig in de koelkast kunnen bewaren en verwarmen in hun magnetron of oven. Het unieke aan onze maaltijden is dat de klant deze volledig zelf kan samenstellen uit een groot assortiment van Hollandse, Oosterse, wereldse en Italiaanse gerechten en verschillende diëten. Zo is er dus voor ieder wat wils”, vertelt Alex Lubbers. “En ze hoeven de deur er niet voor uit, wij bezorgen de maaltijden persoonlijk aan huis, pinnen aan de deur is zelfs mogelijk”.

Klanten kunnen op Eten met gemak rekenen: we blijven bezorgen
De maaltijden worden met de grootst mogelijke zorg en onder strenge hygiënevoorschriften bereid en vervolgens persoonlijk en op veilige wijze thuisbezorgd. Älex Lubbers houdt zich hierbij aan de landelijke voorschriften en voorzorgsmaatregelen: “Ik zou niet willen dat er iets met de klanten gebeurt, veiligheid staat dus voorop. Maar we staan klaar voor onze klanten, ook tijdens deze moeilijke tijd”, sluit Alex Lubbers af.

Alex is te bereiken via:

Telefoonnummer: 0513-201008
Email: friesland@etenmetgemak.nl
www.etenmetgemakfriesland.nl