JOURE - Op zoek naar een perfecte zomerse activiteit? Dan ben je bij Museum Joure aan het juiste adres!


Bezoek de verschillende exposities voor een verfrissend cultureel avontuur. Geniet van het zonnetje (of de schaduw) in onze prachtige museumtuin waar je ook op de kunstschommels verkoeling vindt. Én drink een ijskoud glaasje fris, kopje koffie of thee op het museumterras.

Is het vandaag volgens Omrop Fryslân 25 graden of warmer? Dan ontvang je een zonnige korting (aan de kassa) van maar liefst 25% per persoon. De korting is geldig in juli en augustus 2024.

Beleef de wereld van koffie en thee van D.E op de bakermat van Douwe Egberts, verbaas je over de fijne techniek van Friese klokken – en de collectie, ervaar het vakmanschap van gieters en smeden in de Metaalwarenfabriek én maak kennis met de boekdruktechnieken van de 20ste eeuw in de authentieke drukkerij.

Zomeractie check het weerbericht van Omrop Fryslân

Voorspelt Omrop Fryslân voor vandaag 25 graden of hoger? Dan ontvang je een zonnige korting van maar liefst 25% per persoon. Let op: de korting geldt alleen aan de kassa (niet online) en is alleen geldig als de weersvoorspelling voor de dag van je museumbezoek minimaal 25 graden is. Lever deze voucher in bij het kopen van je ticket in het museum. Geldig in juli augustus 2024.

Zonnige Korting

Op de achterkant van de flyer vind je een voucher met knipstrip. Knip de voucher uit, vul de vragen in en lever hem bij de aankoop van je ticket (aan de kassa) in. Heb je geen flyer? Geniet dan alsnog van de zonnig korting: je vindt de flyers namelijk ook bij de balie in het museum.

Kom langs voor een verfrissend cultureel avontuur! Parkeren kan gratis naast het museum.