JOURE - Je Valentijn op originele wijze verrassen? Museum Joure helpt je een handje met een speciale Valentijnsactie: het museum verstuurt namens jou een uitnodiging voor een bezoek aan Museum Joure. Kan en wil de ontvanger? Dan kunnen jullie samen genieten van een high tea – of gewoon een kop koffie/thee – en een bezoek aan het museum.


Geen match, geld terug
Je boekt de Valentijnsactie op de website van het museum en geeft daarbij het adres van je Valentijn door. Vervolgens regelt Museum Joure dat er een speciale kaart wordt gestuurd (eventueel anoniem) met de uitnodiging voor een bezoek aan het museum. De ontvanger geeft vervolgens aan het museum door of hij/zij wil en kan, en dat wordt weer aan jou doorgegeven. Geen match? Dan krijg je je geld terug.

High tea of ‘low key’
Je kunt je Valentijn uitnodigen voor een moment op 14, 15, 16, 17 of 18 februari. Daarbij heb je de keuze uit twee opties. Optie 1 bestaat uit: de door het museum verstuurde kaart, een uitgebreide high tea in het museumcafé en toegang voor 2 personen aan het museum (€ 65). Bij optie 2 is de high tea vervangen door een kop koffie/thee voor beide, deze bedraagt € 25.

Uiterlijk 11 februari boeken
Om er zeker van te zijn dat de uitnodiging op tijd bij je Valentijn is, kun je de actie tot uiterlijk 11 februari boeken op www.museumjoure.nl/valentijn.