JOURE - GGD Fryslân opent op zaterdag 2 april een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Joure, in It Toanhús aan de Koningin Julianalaan 3. U bent welkom tussen 15.00 - 20.00 uur zonder afspraak voor een eerste prik, een tweede prik en een extra prik (boostervaccinatie).


Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin. De vaccinatie is gratis, u hoeft alleen een identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen.

Voor wie?

De eerste en tweede vaccinatie kan vanaf 12 jaar en ouder, voor de boostervaccinatie moet u minimaal 18 jaar zijn. De extra prik (boostervaccinatie) kan minimaal drie maanden na de laatste coronavaccinatie(s) gegeven worden. Heeft u corona gekregen na de vorige vaccinatie(s)? Dan moeten er minimaal drie maanden tussen de besmetting en de extra prik zitten.

Ook welkom voor vragen

Ook bent u van harte welkom als u nog vragen heeft over het coronavirus en het vaccin. De arts beantwoordt graag uw vragen.

Let op: 5-11 jarigen kunnen op een pop-up locatie niet terecht. Maak hiervoor een afspraak op een vaste locatie. Je krijgt een uitnodigingsbrief.