SINT NICOLAASGA - GGD Fryslân opent op woensdag 1 juni een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Sint Nicolaasga, in het Zalencentrum aan de Baron van Hardenbroekstraat 3. U bent welkom tussen 12.00 - 15.00 uur zonder afspraak voor een eerste prik, een tweede prik en een extra prik (boostervaccinatie).

Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin. De vaccinatie is gratis, u hoeft alleen een identiteitsbewijs en een mondkapje mee te nemen.

Voor wie?

De eerste en tweede vaccinatie kan vanaf 12 jaar en ouder, voor de boostervaccinatie moet u minimaal 18 jaar zijn. De extra prik (boostervaccinatie) kan minimaal drie maanden na de laatste coronavaccinatie(s) gegeven worden. Heeft u corona gekregen na de vorige vaccinatie(s)? Dan moeten er minimaal drie maanden tussen de besmetting en de extra prik zitten.

Ook welkom voor vragen

Ook bent u van harte welkom als u nog vragen heeft over het coronavirus en het vaccin. De arts beantwoordt graag uw vragen. Kijk voor meer informatie op www.ggdfryslan.nl/popup.

Let op: 5-11 jarigen kunnen op een pop-up locatie niet terecht. Maak hiervoor een afspraak op een vaste locatie. Je krijgt een uitnodigingsbrief.