JOURE - De eerste kavels van de nieuwe woonwijk Broek Zuid worden te koop aangeboden door gemeente De Fryske Marren, Bouwfonds en Brummelhuis. Er worden twee typen kavels te koop aangeboden: vrij te bebouwen kavels door de gemeente en kavels met woning door Bouwfonds en Brummelhuis. De verkoop van alle kavels wordt verzorgd door Makelaardij Hoekstra.


Verloting vrij te bebouwen kavels

De eerste elf vrij te bebouwen kavels van gemeente De Fryske Marren worden verkocht middels verloting. Op donderdag 11 juni vindt de verloting plaats in het gemeentehuis in Joure (Herema State 1) door wethouder Jos Boerland. “Ik ben blij dat we na een grondige voorbereiding starten met de verkoop van kavels voor een nieuwe, luxe woonwijk in Joure. De goede ligging, bereikbaarheid en ruime kavels gecombineerd met de mogelijkheid tot ontspanning op en aan het water maakt Broek Zuid tot een top locatie!”, aldus wethouder Boerland.

Geïnteresseerden kunnen zich van dinsdag 19 mei tot en met dinsdag 2 juni inschrijven voor deelname aan deze verloting via het inschrijfformulier op de website van gemeente De Fryske Marren: www.defryskemarren.nl. De verlotingsbijeenkomst is alleen toegankelijk voor mensen die zich voor 2 juni hebben ingeschreven voor één van de kavels van Broek Zuid.

Kavels met woning
Naast de vrij te bebouwen kavels, worden er elf ruimte kavels (vanaf 1.000 m2) inclusief woning te koop aangeboden door Bouwfonds en Brummelhuis. Bij deze kavels is er keuze uit zeven verschillende woningtypen. Inschrijven voor de kavels met woning kan via de projectwebsite van Brummelhuis: www.brummelhuis.nl/projecten/broek-zuid-joure.

Inloopbijeenkomst voorlopig uitgesteld
Voor alle geïnteresseerden in de nieuwe woonwijk wordt door Makelaardij Hoekstra een inloopbijeenkomst georganiseerd. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u informatie krijgen over de nieuwe woonwijk, de verschillende typen kavels en alle mogelijkheden omtrent de bouw van uw droomhuis. Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus wachten wij eerst verdere berichtgeving af voordat wij een definitieve datum voor de inloopbijeenkomst communiceren. We houden u hiervan op de hoogte via de nieuwsbrief, website en sociale media van Broek Zuid.

Meer informatie
Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij Makelaardij Hoekstra (0513 - 417 750 of nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl) of de website van Broek Zuid: www.broekzuid.nl.