BROEK - Wonen aan het water en zelf kiezen hoe jouw huis eruit gaat zien? Met kavels van 670 tot ruim 1.400 m2 en veel vrijheid om te bouwen, krijg je in Broek Zuid alle ruimte en privacy die jij je maar kunt wensen. Je kunt je vanaf dinsdag 19 mei tot en met dinsdag 2 juni inschrijven voor de verloting van de eerste 11 vrij te bebouwen kavels.


De, wegens coronamaatregelen digitale, verloting vindt plaats op donderdag 11 juni om 19.30 uur. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor één van de kavels van Broek Zuid ontvangt per e-mail een uitnodiging voor deze digitale verlotingsbijeenkomst. De verkoop van alle kavels wordt verzorgd door Makelaardij Hoekstra.

Hoe kan ik me inschrijven?
Ben jij eruit op welke kavel jij je droomhuis wilt bouwen? Schrijf je dan nu direct in via het inschrijfformulier op onze website! Ben je je nog aan het oriënteren en wil je alle kavels graag vergelijken om jouw ideale kavel te vinden? Van de vrij te bebouwen kavels zijn kavelpaspoorten beschikbaar op de website van Broek Zuid.

Per huishouden mag maar één keer worden ingeschreven. Echtparen, samenwonenden en aspirant samenwonenden mogen zich dus niet afzonderlijk inschrijven.

Verkoop kavels mét woning
Naast de vrij te bebouwen kavels, worden er vanaf vandaag (dinsdag 19 mei) 11 ruime kavels vanaf 938 m2 inclusief woning te koop aangeboden door BPD en Brummelhuis. Bij deze kavels is er keuze uit maar liefst zeven verschillende woningtypen. Je kan hierbij kiezen welke van deze zeven woningtypen je op jouw kavel wilt laten bouwen. Inschrijven voor deze kavels kan op de projectwebsite van Brummelhuis. De verkoop van zowel de vrij te bebouwen kavels als de kavels mét woning verloopt via Makelaardij Hoekstra.

Vragen?
Heb je vragen over de verloting van de kavels in Broek Zuid? Of heb je een algemene vraag over Broek Zuid? Dan kun je contact opnemen met Makelaardij Hoekstra. Dat kan via telefoonnummer 0513 - 417 750 of per e-mail.