SINT NICOLAASGA - Na de zomervakantie – vanaf maandag 17 augustus – kan er weer gebruik worden gemaakt van de sporthal Doniahal in Sint Nicolaasga.


Laatste werkzaamheden sporthal

Na de brand - op 29 november 2019 - wordt er nog steeds volop gewerkt aan het herstel van de sporthal. Inmiddels is er veel gebeurd. De laatste werkzaamheden worden in de komende weken afgerond, zodat er na de zomervakantie weer volop gesport kan worden. We zijn blij dat het straks weer zover is!

Op dit moment vinden er nog werkzaamheden plaats aan het dak en de wanden. De LED-verlichting van de sportzaal wordt ook verder klaar gemaakt. Daarnaast werken we nog aan de sportvloer en komt er een nieuw belijningsplan voor de velden. Niet alle velden van de oude vloer worden meer gebruikt. Er komen dus minder velden terug dan voorheen. De eindschoonmaak van de hal wordt in de laatste week van de zomervakantie uitgevoerd. De hal kan dan na de zomervakantie weer worden gebruikt. Goed nieuws dus voor de verenigingen en ook vanuit de richtlijnen rondom de coronacrisis is er nu gelukkig weer ruimte voor zaalsporten.

Doniahal vanaf 17 augustus weer in gebruik!
Het seizoen gaat weer van start vanaf maandag(middag) 17 augustus. Vanwege het coronavirus is het (helaas) niet mogelijk om een grote heropening te organiseren. Maar, omdat we dit moment ook niet helemaal in stilte voorbij willen laten gaan zal de wethouder een bezoek brengen aan de eerste gebruikers in de Doniahal.