Met de meivakantie om de hoek, is het tijd iets leuks te plannen. Even die telefoons aan de kant en met elkaar een tof, actief uitje beleven. Niets ingewikkelds of heel kostbaars! Gewoon even veel lol en herinneringen maken met elkaar. Dat kan met de citygames van City Adventures. Ik vertel je graag meer over de top 3 outdoor escape games.


Verken jullie favoriet stad of eigen dorp spelenderwijs met een gave game naar keuze. Geschikt voor de hele familie! Ook voor die kinderen die liever thuis willen chillen op hun mobiel. Ga jij voor Sherlock, Escape the City of The Hunt? Los samen de leukste raadsels op en kom je steeds dichterbij de ontknoping.

1. Escape the City: Red de gijzelaars!

Stel je voor: de sluwe Dr. Crypto heeft onschuldige mensen verspreid over de stad opgesloten in virtuele kamers. Jullie missie? Kraak de codes, los raadsels op en bevrijd zoveel mogelijk gijzelaars voordat de tijd om is. Deze uitdagende escape game is meer dan zomaar een speurtocht; het is een race tegen de klok die jullie dwingt samen te werken en jullie probleemoplossende vaardigheden op de proef stelt. Geschikt voor gezinnen met kinderen, tieners en volwassenen die houden van een goede hersenkraker.

2. Sherlock: Los het Mysterie op!

Er is een mysterieuze moord gepleegd en het is aan jullie team om de dader op te sporen. Word een echte detective met het spel 'Sherlock'. Struin door de stad op zoek naar verborgen aanwijzingen, ondervraag virtuele verdachten en gebruik jullie detective skills om het moordwapen en de dader te identificeren. Dit spel combineert het plezier van een speurtocht met de spanning van een moordspel. Ideaal voor families die houden van een goed verhaal en een beetje spanning.

3. The Hunt: Een Strategisch Jachtspel

Voor degenen die van wat meer actie houden, is 'The Hunt' het perfecte spel. Verdeeld in twee teams, duiken jullie de stad in voor een strategisch spel waarbij het ene team kluizen probeert te kraken en het andere team probeert hen op te sporen. Dit spel vereist sluwheid, snelheid en teamwork. Zal het jullie lukken om onder de radar te blijven of zullen jullie gevangen worden door het jagersteam? Een fantastische manier om actief te blijven en tegelijkertijd een onvergetelijke tijd te hebben met het hele gezin.

Alle spellen duren ongeveer 90 minuten en zijn beschikbaar in zowel Nederlands als Engels, met opties voor Duits voor 'The Hunt' en 'Sherlock'. Ze zijn geschikt voor teams van 2 tot 6 personen, en de prijzen beginnen al vanaf 9,50 per persoon. Het enige dat je nodig hebt is je eigen smartphone met 4/5G, de gratis app met unieke spelcode en een goeie dosis humor!

Check de website van City Adventures voor een geweldig meivakantie uitje met actie en avontuur!